Bine ai venit la lumealuimartin.ro

LUMEA LUI MARTIN

0 items: 0,00 RON

Preturile contin reduceri de pana la 30% si nu includ TVA


Cum comand

In cazul in care ati gasit produsul dorit pe site-ul nostru va rugam sa urmati pasii de mai jos:

Comanda cu cont de utilizator

Pasul 1
Dacă aveţi un cont pe site, trebuie doar sa va autentificati cu nume de utilizator si parola.

Pentru a creea un nou cont va rugam sa dati click pe linkul Inregistrare.
Completati toate campurile obligatorii. Odata autentificati cu contul creat va rugam sa accesati sectiunea Agenda din meniul contului dumneavoastra si sa introduceti corect adresa de facturare si adresa de livrare precum si un număr de telefon pentru a putea fi contactati în cel mai scurt timp.

Pasul 2
Alegeţi produsele dorite folosind butonul "ADAUGA IN COS". Produsele afisate pe site pot avea stoc disponibil sau indisponibil. In cazul in care produsul ales nu este pe stoc, veti primi o atentionare cu privire la lipsa produsului ales din stocul nostru.

Pasul 3
Folosiţi opţiunile disponibile pentru a verifica cantităţile de produse comandate. Puteţi adăuga sau şterge anumite produse din Coşul de cumpărături.
După ce aţi ales produsele care vă interesează, folosiţi butonul "FINALIZARE COMANDA".

Pasul 4
In cazul in care doriti ca livrarea sa se faca la o alta adresa decat adresa mentionata in datele Dvs de contact va rugam sa bifati varianta "Livrare la o alta adresa" si sa introduceţi corect noua adresa de livrare. Este extrem de important să oferiţi adresa completă şi corectă pentru ca livrarea să fie realizată în condiţii optime. In cazul in care livrarea se va face la adresa mentionata in contul Dvs de utilizator va rugam doar sa bifati optiunea "Livrare la aceasta adresa".

Pasul 5
Modalitatea de livrare este prin curier rapid. Taxele aferente transportului se platesc de catre client si se regasesc la sectiunea "Livrare".

Pasul 6
Modalitatea de plata este "ramburs". Plata contravalorii produselor si plata taxelor de curier facandu-se la livrare conform facturii fiscale pe care clientul o primeste in momentul primirii coletului.

Pasul 7
Inainte de a trimite comanda catre noi aveti optiunea sa o verificati si eventual sa faceti modificari (stergeri sau adaugari de articole in cos).

Pasul 8
Pentru finalizare se apasa butonul comanda. Din acest moment comanda este deja inregistrata in sistem si veti primi notificari legate de situatia comenzii fie prin e-mail fie prin telefon.Comanda fara cont de utilizator

Pasul 1
Alegeti produsul/produsele dorite si le introduceti in cos.

Pasul 2
Apasati butonul "Finalizare comanda"

Pasul 3
Alegeti optiunea "Finalizare comanda ca vizitator neinregistrat" si completati toate campurile obligatori.

Pasul 4
Modalitatea de livrare este prin curier rapid. Taxele aferente transportului se platesc de catre client si se regasesc la sectiunea "Livrare".

Pasul 5
Modalitatea de plata este "ramburs". Plata contravalorii produselor si plata taxelor de curier facandu-se la livrare conform facturii fiscale pe care clientul o primeste in momentul primirii coletului.

Pasul 6
Inainte de a trimite comanda catre noi aveti optiunea sa o verificati si eventual sa faceti modificari (stergeri sau adaugari de articole in cos).

Pasul 7
Pentru finalizare se apasa butonul comanda. Din acest moment comanda este deja inregistrata in sistem si veti primi notificari legate de situatia comenzii fie prin e-mail fie prin telefon.