Bine ai venit la lumealuimartin.ro

LUMEA LUI MARTIN

0 items: 0,00 RON

Preturile contin reduceri de pana la 30% si nu includ TVA

Termeni si conditii

In cuprinsul prezentului document, urmatorii termeni folositi cu majuscule vor avea, daca din context nu rezulta altfel, intelesurile specificate mai jos:
• SITE: reprezinta SITE-ul Internet aflat la adresa www.lumealuimartin.ro, prin intermediul caruia UTILIZATORUL are acces la informatii privind serviciile si produsele asigurate/oferite.
• UTILIZATOR: reprezinta persoana care acceseaza SITE-ul, in scopuri private sau profesionale si care a acceptat Conditiile de Utilizare ale prezentului SITE, indeplinind in acest sens toate cerintele procesului de inregistrare.
• UTILIZARE ABUZIVA: reprezinta utilizarea SITE-ului intr-un mod contrar practicii in domeniu, a reglementarilor si ale legislatiei in vigoare sau in orice alt mod care poate produce prejudicii.
• Drepturi de proprietate intelectuala. Toate materialele integrate in acest SITE sunt proprietatea intelectuala a LumealuiMartin.ro . Aceste materiale nu pot fi copiate sau reproduse.

Termenii si conditiile urmatoare sunt considerate a constitui prevederi minimale aplicabile, utilizarea SITE-ului supunindu-se de drept prevederilor generale ale legislatiei in vigoare.
Termenii si conditiile de utilizare pot fi modificate oricind prin actualizarea prezentului SITE, aceste modificari devenind obligatorii cu efect imediat pentru toti utilizatorii.

Acest SITE poate contine trimiteri (link-uri) catre alte SITE-uri, LumealuiMartin.ro nu este raspunzatoare sub nici un aspect pentru continutul acestor SITE-uri.

Atunci cand intrati in contact cu noi, prin orice mijloc, cand vizitati si navigati pe SITE-ul nostru, prin telefon, se inregistreaza numai informatiile cu caracter personal oferite voluntar de dumneavoastra.

Prin date cu caracter personal se inteleg orice informatii referitoare la o persoana fizica identificata sau identificabila; o persoana identificabila este acea persoana care poate fi identificata, direct sau indirect, in mod particular prin referire la un numar de identificare ori la unul sau la mai multi factori specifici identitatii sale fizice, fiziologice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Prelucrarea datelor cu caracter personal este orice operatiune sau set de operatiuni care se efectueaza asupra datelor cu caracter personal, prin mijloace automate sau neautomate, cum ar fi colectarea, inregistrarea, organizarea, stocarea, adaptarea ori modificarea, extragerea, consultarea, utilizarea, dezvaluirea catre terti prin transmitere, diseminare sau in orice alt mod, alaturarea ori combinarea, blocarea, stergerea sau distrugerea.

Conform cerintelor legii nr. 677/2001 pentru protectia persoanelor cu privire la prelucrarea datelor cu caracter personal si libera circulatie a acestor date, modificata si completata, LumealuiMartin.ro are obligatia de a administra in conditii de siguranta si numai pentru scopurile specificate, datele personale pe care ni le furnizati despre dumneavoastra, un membru al familiei dumneavoastra ori o alta persoana. Scopul colectarii datelor este: reclama, marketing si publicitate, statistica.

LumealuiMartin.ro respecta dreptul la confidentialitate datelor fiecarei persoane care acceseaza SITE-ul. LumealuiMartin.ro nu va colecta date personale despre dumneavoastra (nume, adresa, telefon sau adresa de posta electronica) (numit in continuare "Date Personale") exceptand situatia in care dumneavoastra insiva ne comunicati aceste date. Daca nu doriti ca datele dumneavoastra personale sa fie colectate va rugam sa nu ni le furnizati.

Orice litigiu cauzat de produsele si/sau serviciile prezentate de LumealuiMartin.ro se va solutiona pe cale amiabila in termen de 15 zile lucratoare de la data sesizarii in scris de catre utilizator. LumealuiMartin.ro nu raspunde pentru prejudiciile create ca urmare a nefunctionarii site-ului precum si pentru cele rezultand din imposibilitatea accesarii anumitor link-uri publicate pe site.

Toate preturile din acest SITE Internet care sunt exprimate in LEI si nu includ TVA.

Prin completarea formularului de abonare la newsletter-ul LumealuiMartin.ro imi exprim consimtamantul in mod expres si neechivoc, pentru ca orice date cu caracter personal precum si orice alte informatii furnizate de mine sa intre in baza de date a companiei LumealuiMartin.ro, a partenerilor contractuali ai acestora, pentru a fi prelucrate si utilizate in orice activitati si scopuri legate de furnizare de bunuri si servicii, marketing, publicitate.